MANDIQ: OPOZITA NË MAL TË ZI FITOI ZGJEDHJET ME FORCAT E POPULLIT SERB

Kryetari i Demokracisë së Re Serbe, anëtar i Frontit Demokratik, Andrija Mandiq, thotë se opozita në Mal të Zi fitoi zgjedhjet me forcën e popullit serb dhe se askush nuk mund ta injorojë dhe anulojë këtë fakt. Mandiq i tha TV Pink se populli serb ka interes që përfaqësuesit e tyre legjitimë të përfaqësohen në qeverinë e re bazuar në mbështetjen e qytetarëve që fituan në zgjedhjet e fundit. “Forca dominuese është koalicioni” Për të Ardhmen e Malit të Zi “, i cili sipas numrave ka më shumë se dy të tretat e qeverisë së ardhshme dhe vështirë se mund të pranojë të shantazhohet nga ndonjë subjekt, veçanërisht nga një subjekt që ka vetëm disa deputetë,” tha Mandiq.

SHARE