SHËNOHEN 96 RASTE TË REJA ME KORONAVIRUS, 2 RASTE NË TUZ

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik (ISHP) kanë përfunduar analizën PCR të 677 mostrave për koronavirusin e ri në 24 orët e fundit, ndër të cilat 96 rezultate ishin pozitive.

Një person vdiq.

Tre vdekje janë raportuar në pacientë nga Berane, Podgorica dhe Cetinja.

Siç theksuan nga ISHP, 104 pacientë të tjerë u shëruan nga infeksioni, kështu që numri i përgjithshëm i të shëruarve është 327.

“Numri i përgjithshëm i rasteve aktive të COVID19 në Mal të Zi është aktualisht 1979”, thuhet në deklaratë.

Mostrat pozitive janë nga territori i komunave:

Podgoricë: 39

Bijello Pole: 11

Tivar: 8

Beranë: 8

Cetij: 8

Budva: 6

Plevle: 4

Nikshiq: 3

Andrijevicë: 3

Rozhaj: 2

Ulqin: 2

Tuz: 2

SHARE