MALI I ZI: DERI TANI ËSHTË VAKSINUAR 32.6 % E POPULLATËS SË RRITUR

Deri më tani Malit të Zi i janë dhënë 281,741 doza të vaksinave të koronavirusit.Doza e parë e vaksinës u mor nga 149,220 qytetarë ose 24,1 përqind, dhe e dyta nga 132,521 persona ose 21,4 përqind e popullsisë së përgjithshme. Në 24 orët e fundit janë dhënë 649 doza të para dhe 1,453 doza të dyta. Deri më tani, 32.6 përqind e popullatës së rritur janë vaksinuar me dozën e parë, dhe 29 përqind janë të riivaksinuar, tregojnë të dhënat e Ministrisë së shëndetësisë.

SHARE