NGA 59 RASTE AKTIVE, 45 U IMPORTUAN NGA SERBIA

Pesë raste të tjera të infeksionit te koronavirus janë konfirmuar në vendin tonë, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik.

Në llogarinë Twitter te Qeverisë së Malit të Zi u publikuan të dhëna që tregojnë rrugët e importit të COVID-19 në Mal të Zi.

Siç tregohet, 76 përqind e rasteve janë importuar nga Serbia, testimi epidemiologjik është në proces për 20 përqind, dhe nga tranzitimi i mallrave jane katër përqind.

Sa i përket numrave, nga 59 raste aktive të koronavirusit në Mal të Zi, 45 janë importuar nga Serbia.

SHARE