EURODIZELI MË I SHTRENJTË PËR 1 CENT

Çmimet e karburanteve në këtë periudhë kontabël nuk do të ndryshojnë, ndërsa Eurodieseli do të jetë më i shtrenjtë për një cent, njofton Ministria e Investimeve Kapitale.

Një litër BMB 98 do të kushtojë 1.53 euro, dhe BMB 95 do të kushtojë 1.49 euro.

Eurodieseli do të shitet një cent më shtrenjtë dhe një litër do të kushtojë 1.34 euro.

Çmimi i naftës për ngrohje mbetet i pandryshuar dhe një litër kushton 1.29 euro.

SHARE