QEVERIA TËRHOQI PROJEKTLIGJIN E REGJISTRIMIT

Qeveria tërhoqi nga procedura parlamentare Projektligjin për Regjistrimin e Popullsisë, Familjeve dhe Banesave, i cili ishte përcaktuar nga pushteti i mëparshëm ekzekutiv. Siç është publikuar sot në faqen e Qeverisë, konkluzioni për tërheqjen e projektligjit është bërë në seancën e Qeverisë të mbajtur më 12 maj.  Projektligji për regjistrimin e popullsisë, amvisërive dhe banesave është përcaktuar nga qeveria e kaluar më 29 dhjetor të vitit të kaluar, ndërsa më 14 janar i është dorëzuar Kuvendit për shqyrtim.

SHARE