NUHOXHIQ: POLICIA KA TREGUAR SE ËSHTË NË KRYE TË DETYRËS

Oficerët e policisë kanë treguar se ata janë në krye të detyrës së tyre, se janë të aftë t’i përgjigjen të gjitha sfidave, që ata të krijojnë besim tek qytetarët me punën e tyre profesionale dhe të përkushtuar, dhe se ne gjithmonë mund t’i mbështetemi tek ata, tha Ministri i Brendshëm Mevlludin Nuhoxhiq.

Duke folur për veprimet e anëtarëve të Administratës së Policisë gjatë epidemisë së koronavirusit, ai tha se ata ishin të parët që mirëpritën qytetarët tanë nga jashtë në kufi, duke u kujdesur ditë e natë për të respektuar masat, duke iu përgjigjur thirrjeve dhe pyetjeve nga qytetarët, duke ofruar ndihmë.

“Ata trajtuan me guxim një kundërshtar të padukshëm në luftën për jetën dhe shëndetin e njeriut. Ata dhanë një kontribut të plotë në mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve tanë dhe morën masa dhe veprime në ruajtjen e rendit të qëndrueshëm publik dhe paqen dhe sigurinë”, tha Ministri Nuhoxhiq.

Kjo është arsyeja pse ai vlerësoi të gjithë oficerët e policisë që kanë punuar shumë dhe po bëjnë punë të vështirë, të rrezikshme dhe të përgjegjshme.

“Unë gjithashtu dua të falënderoj udhëheqjen e Administratës së Policisë, e cila, në këtë situatë specifike, planifikoi mirë aktivitetet. Në këtë situatë krize, konfirmohet përgjegjësia e Qeverisë, u konfirmuan kapacitetet e të gjitha institucioneve tona, dhe Mali i Zi u dëshmua se është një shoqëri e përgjegjshme dhe e pjekur. Qytetarët e vlerësuan këtë,” përfundoi Nuhoxhiq.

SHARE