MALI I ZI ZYRTARISHT PA ASNJË TË INFEKTUAR ME COVID19

Pas 68 ditësh, që nga rasti i parë i regjistruar, Mali i Zi aktualisht është pa asnjë të infektuar me COVID19.


Që nga rezultatet e djeshme, laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik kanë përfunduar analizën e 140 mostrave, mes të cilave nuk ka pasur raste të reja të infeksionit #COVID19.  Gjithashtu, në Mal të Zi për momentin nuk ka raste aktive të infeksionit me koronavirusin e ri.

Numri i përgjithshëm i pacientëve që nga fillimi i epidemiaë është 324 dhe 315 të shëruar.

SHARE