MINISTRIA E ARSIMIT: INSTITUCIONET ARSIMORE MËSIM ONLINE

Ministria e Arsimit njoftoi se të gjitha institucionet arsimore që kanë marrë emailin për bombat e vendosura do t’i dërgojnë nxënësit në shtëpi dhe do të organizojnë punën e pasdites online. Ata shtojnë se në shkolla, mësimet do të organizohen online edhe të shtunën nëse e kanë planifikuar si ditë pune. “Organizimi i orëve të mësimit në shkollat ​​që nuk kanë marrë informacion për bombat e vendosura do të bëhet në përputhje me planin dhe programin e përcaktuar, pra në baza të rregullta”, njofton Ministria e Arsimit.

SHARE