SAMITI BE-BALLKANI PERËNDIMOR MË 6 DHJETOR NË TIRANË

Samiti BE-Ballkani Perëndimor do të mbahet më 6 dhjetor në Tiranë, bëri të ditur Presidenti i Këshillit Evropian, Charles Michel. Sipas tij, samiti në rajon do të konfirmojë angazhimin e shtuar të BE-së. “Ballkani Perëndimor është një prioritet kyç për BE-në. Bashkimi Evropian dhe Ballkani Perëndimor kanë nevojë për njëri-tjetrin,” shkroi Michel në Twitter.

SHARE