NË MAL TË ZI 54 RASTE AKTIVE ME KORONAVIRUS

Sipas Institutit të Shëndetit Publik, aktualisht në Mal të Zi, janë 54 raste aktive me koronavirus.

“Që prej analizave të fundit, laboratorët e ISHP kanë përfunduar analizën e 45 mostrave, tre prej të cilave ishin pozitive më koronavirusin e ri. Rastet pozitive janë nga Bijello Pole dhe të gjithë kontakte me persona të identifikuar më parë pozitive”, theksuan nga ISHP.

Situata nëpër Komuna është:

Rozhaj: 19

Podgoricë: 16

Bijello Pole: 4

Tivar: 3

Berane: 3

Ulqin: 3

Budva: 3

Cetinje: 2

Danillovgrad: 1

SHARE