INSTITUTI: 12 VIKTIMA, 478 RASTE TË REJA

Në Malin e Zi, që nga rezultatet e djeshme, 12 njerëz kanë vdekur si rezultat i infeksionit me koronavirus dhe 478 raste të tjera pozitive janë regjistruar, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik (ISHP). Numri i përgjithshëm i vdekjeve në lidhje me infeksionin Covid-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1,220. Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 639 pacientëve. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive në Mal të Zi është 7.908.

SHARE