TË VAZHDOJNË FLUTURIMET DERI NË THEMELIMIN E KOMPANISË SË RE

Pas takimit të djeshëm me përfaqësuesit e Qeverisë, Presidenti i Unionit të Linjave Ajrore të Malit të Zi, Marko Radulloviq, tha se fluturimet duhet të vazhdojnë deri në fillimin e ndërmarrjes së re, veçanërisht në itinerarin Podgoricë, Tivat, Beograd. Ai tregon se katër pagat e prapambetura për punëtorët do të paguhen nga shitja e një pjese të pronës së MA, dhe vetëm personeli i licencuar sigurisht do të shkojë në ndërmarrjen e re, dhe për të tjerët po përgatitet një program social. Ai theksoi se kanë hasur në një farë mirëkuptimi që kanë kërkuar gjatë gjithë kësaj kohe.

SHARE