MPB: TË JENI TË GATSHËM PËR KOHË TË PA PËRSHTATSHME

Drejtoria për situata të jashtëzakonshme e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Malit të Zi, ka dërguar paralajmërime shërbimeve kompetente për shkak të kushteve të paralajmëruara meteorologjike.

“Sipas paralajmërimit të Institutit të Hidrometeorologjisë dhe Sizmologjisë, në të cilin thuhet se se për të premten dhe të shtunën , është paralajmëruar kalimi i valës ballore atmosferike të motit jo stabil  me kushtet për shfaqjen e kushteve afatshkurtra të motit  të shiut të fortë, idhe reshje të forta të shiut të pasuara në qytet dhe erërat e stuhishme në territorin e Malit të Zi dhe përgjatë bregdetit, shpallet Drejtoria për situata emergjente e Ministrisë së Brendshme u dërgoi n paralajmërim të gjitha autoriteteve kompetente “, kumtuan nga MPB-ja e Malit të Zi.

Drejtoria për situata të sashtëzakonshme e MPB-së gjithashtu u bën thirrje qytetarëve që të ndërmarrin aktivitete parandaluese për mbrojtjen e të mirave materiale.

 

SHARE