FEDERATA E HENDBOLLIT TË MALIT TË ZI KUALIFIKOHET NË LOJËRAT OLIMPIKE

Federata e Hendbollit e Malit të Zi, arriti të kualifikohet në lojërat olimpike 2021. Pjesë e Federatës së Hendbollit të Malit të Zi është hendbollistja nga Malësia, Dijana Ujkaj. Këto lojëra do të mbahen me 23 korrik në Tokio. Me këtë rast, kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, i përgëzoi për rezultatin e arritur dhe u dëshiroj shumë suksese.

SHARE