ISHP: 400 RASTE TË REJA DHE 7 VIKTIMA

A laboratory worker places a test tube containing a patient's sample into a box during coronavirus detection tests in the virology research labs at UZ Leuven university hospital in Leuven, Belgium, on Friday, Feb. 28, 2020. China has kick-started a clinical trial to speedily test a drug for the novel coronavirus infection as the nation rushes therapies for those afflicted and scours for vaccines to protect the rest. Photographer: Geert Vanden Wijngaert/Bloomberg via Getty Images

Në Mal të Zi nga dita e djeshme janë kryer 1.682 testime për Covid 19, nga të cilët 400 kanë rezultuar pozitiv, njoftohet nga ISHP. Gjatë kësaj kohe janë regjistruar 7 viktima nga sëmundja COVID nga: Tivari (2), Bijello Pole (1), Nikshiqi (1), Danillovgradi (1), Kotorri (1), Kollashini (1). Deri në orën 15.00 njoftohet për 455 të shëruar, ndërsa numri i rasteve aktive është 8.233, prej të cilëve 89 në komunën e Tuzit.

SHARE