Si të parandaloni që i ftohti të hyjë nën dyer dhe dritare?

Patjetër blini “gyp” stiropori

Një gjë e lirë do të parandalojë që i ftohti të hyjë në shtëpinë tuaj, nën dyer dhe dritare dhe në të njëjtën kohë do t’ju kursejë energjinë elektrike.

E kotë është të aktivizoni ngrohjen dhe të shpenzoni energji elektrike, nëse nën dritare dhe derë hyn i ftohti, përkatësisht nëse dyert dhe dritaret nuk mbyllen mirë.

Provoni këtë zgjidhje të shkëlqyeshme dhe të lirë e cila do t’ju ndihmojë, jo vetëm të ruani ngrohjen, por edhe të kurseni energjinë elektrike, transmeton Telegrafi.

“Gypi” pritet në mes dhe e gjitha që është e nevojshme ta bëni ta vendosni nën dritare dhe dyer tuaja dhe e gjitha është kjo. I ftohti më nuk do të mund të hyjë në shtëpinë tuaj.

Përhapeni prerjen dhe tërhiqeni në skajin e poshtëm të të gjitha dyerve dhe dritareve, dhe stiropori elastik do të përshtatet me të gjitha format.

SHARE