SHPORTA E KONSUMATORIT NË MUAJIN NËNTOR ARRITI NË 669.20 EURO

Vlera totale e shportës minimale të konsumit për muajin nëntor të këtij viti ka arritur në 669.20 euro. Shpenzimet për ushqim dhe pije joalkoolike kanë arritur në 287.80 euro, ndërsa për produkte dhe shërbime joushqimore janë 381.40 euro, njofton Enti i Statistikave MONSTAT. Vlera totale e shportës minimale të konsumit në muajin nëntor, krahasuar me muajin tetor, është rritur me 0.2 për qind.

SHARE