NË MESNATË FILLON HESHTJA ZGJEDHORE

Heshtja zgjedhore në prag të zgjedhjeve lokale që do të mbahen të dielën në Podgoricë dhe 13 komuna fillon në mesnatë dhe të drejtën e votës kanë rreth 350 mijë qytetarë. Përveç në Podgoricë, zgjedhje do të mbahen edhe në Tivar, Bijello Pole,Plevle, Rozhajë Budva, Danillvgrad, Zetë, Tivat, Plavë, Kollashin, Zhablak, Plluzhinë dhe Shavnik. Qendrat e votimit do të jenë të hapura nga ora 07:00 deri në 20:00. 

SHARE