Si të gjeni xhinset e duhura që i përshtaten fizionomisë së trupit tuaj!

Xhinset janë një nga artikujt me të cilët thjesht nuk mund të ngopeni. Të gjithë kanë atë palën e xhinseve komode që i përdorin më shpesh se të tjerat. Duke thënë këtë, gjetja e përshtatjes perfekte të xhinseve për llojin e trupit tuaj mund të jetë mjaft e vështirë. Lëvizni poshtë për të lexuar më shumë…

Përpara se të filloni të gjeni xhinset tuaja të përshtatshme, është e nevojshme të dini llojin e trupit dhe kornizën tuaj. Gjatësia dhe busti juaj janë gjithashtu përcaktues kyç kur bëhet fjalë për gjetjen e përshtatjes së duhur.

Lloji i trupit: Nëse jeni të mbushura në pjesën e poshtme të trupit

Nëse keni pjesën e sipërme të trupit më të hollë dhe ijet ose kofshët më të rënda, zgjidhni xhinse të larta që theksojnë belin tuaj xhinset që zvogëlohen drejt kyçit të këmbës priren të duken më të këndshme për ju në krahasim me ato të ndezura që mund ta bëjnë kornizën tuaj të duket më e madhe. Xhinset e larta janë gjithashtu perfekte për gratë me bust të gjatë pasi mund të ulen të qeta në ijet tuaja.

Lloji i trupit: Nëse jeni të mbushura në pjesën e sipërme të trupit

Nëse pjesa e sipërme e trupit tuaj është më e rëndë se e poshtme, xhinset gjysmë të gjera janë zgjedhja juaj më e mirë. Megjithatë, ju mund të zgjidhni xhinse të larta të gjera, të ndezura ose të shkurtra për të barazuar kornizën tuaj. Qëndroni larg xhinseve jashtëzakonisht të ngushta dhe zgjidhni stile pak të lirshme.

Lloji i trupit: Nëse jeni me përmasa plus ose keni një kornizë të gjerë dhe me kurbë

Xhinset e mesme dhe të larta në të zeza dhe blu blu do t’ju japin një siluetë më të strukturuar. Zgjidhni pëlhura elastike dhe xhinse të montuara që do t’ju ndihmojnë t’i bëni këmbët tuaja të duken më të gjata. Pavarësisht nga lartësia juaj, këto xhinse do t’ju bëjnë të ngjani bukur.

Lloji i trupit: Nëse jeni e imët

Një lloj trupi i imët nuk do të thotë domosdoshmërisht se jeni i dobët. Do të thotë që në thelb je i vogël, i dobët dhe mund të blesh me kënaqësi në seksionin e fëmijëve. Mund t’ju duhet të luftoni me gjatësinë, por pjesa e mirë është se të gjitha llojet e siluetave ju duken lajkatare. Nëse dëshironi të dukeni më të gjatë, zgjidhni xhinse të shkurtra deri në kyçin e këmbës ose 3/4 dhe xhinse të larta.

Lloji i trupit: Nëse jeni e gjatë dhe e dobët

Për ju, xhinset e mesme dhe të ulëta funksionojnë më së miri. Nëse dëshironi të vishni xhinse të ndezura, duhet të dini se silueta do të zgjasë edhe më shumë kornizën tuaj. Xhinset boyfriend dhe mom do t’ju ndihmojnë të shtoni pak peshë në kornizën tuaj, pasi ato ofrojnë një përshtatje të relaksuar nga ijet në kofshë dhe zvogëlohen deri në fund.

SHARE