ISHP: 47 TË INFEKTUAR RISHTAS, 1 VIKTIMË

Në 24 orët e fundit, 47 raste të reja të koronavirusit u regjistruan në Malin e Zi dhe një person vdiq. Pacienti në fjalë ishte nga Nikshiqi, 84 vjeç. Pothuajse 1,700 mostra u përpunuan, dhe numri më i lartë i mostrave të infektuara rishtas u regjistrua në Budva – 14, në Podgoricë – 12, ndërsa në Nikshiq dhe Tivat nga – 5. Pjesa e rasteve të reja pozitive në numrin e përgjithshëm të testuar më 20 korrik është 2.77%. “Vlera e normës kumulative 14-ditore të incidencës në nivelin e Malit të Zi më 20 korrik 2021 ishte 65.83,” njoftoi ISHP. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive me COVID19 në Mal të Zi është 439.

SHARE