IBRAHIMOVIQ: KOHA ËSHTË QË AUTOSTRADA TË SJELLË PËRFITIME PËR QYTETARËT

Zëvendëskryeministri për Zhvillimin Rajonal dhe ministri i Investimeve Kapitale Ervin Ibrahimoviq vizitoi sot punimet në këtë seksion me bashkëpunëtorët e tij, të cilët janë të përfshirë drejtpërdrejt në realizimin dhe monitorimin e projektit të ndërtimit të seksionit prioritar të autostradës Tivar-Bolare. “Jam i kënaqur me ecurinë e punës në krahasim me atë që kishim rreth 10 ditë më parë kur isha për herë të fundit këtu.  Ajo që shoh sot më frymëzon me optimizëm se qytetarët e Malit të Zi dhe mysafirët tanë që vijnë si turistë do ta përdorin këtë autostradë për një pjesë të mirë të sezonit turistik dhe kjo është diçka që më gëzon shumë 

sepse është vërtet koha që ky projekt të fillojë të sjellë përfitime për qytetarët dhe ekonominë e Malit të Zi,” tha Ibrahimoviq. Ai tha se do të vazhdojë të monitorojë punimet dhe dinamikën e tyre. “Deri në vënien në funksion, unë ose një nga bashkëpunëtorët e mi më të afërt do të jemi pothuajse çdo ditë në autostradë që të shohim nga afër dinamikën dhe cilësinë e punimeve, sepse dinamika nuk duhet të rrezikojë cilësinë”, përfundoi ministri.

SHARE