INSTITUTI: 17 RASTE TË REJA, ASNJË VIKTIMË

In this handout photo released by the University of Oxford samples from coronavirus vaccine trials are handled inside the Oxford Vaccine Group laboratory in Oxford, England Thursday June 25, 2020. Scientists at Oxford University say their experimental coronavirus vaccine has been shown in an early trial to prompt a protective immune response in hundreds of people who got the shot. In research published Monday July 20, 2020 in the journal Lancet, scientists said that they found their experimental COVID-19 vaccine produced a dual immune response in people aged 18 to 55. (John Cairns, University of Oxford via AP)

17 raste të reja të infeksionit me koronavirus janë regjistruar në Malin e Zi dhe nuk ka pasur vdekje në lidhje me infeksionin Covid-19, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik (ISHP). Numri i përgjithshëm i vdekjeve në lidhje me infeksionin Covid-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1,605. Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 22 pacientëve. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive në Mal të Zi është 298, në Tuz 3 raste aktive.

SHARE