NESER NË ULQIN DO TË MBAHET VEPRIMTARI SHKENCORE ME RASTIN E 140-VJETORIT TË LIDHJES SHQIPTARE TË PRIZRENIT

Nesër, më 22 qershor 2018, duke filluar nga ora 20.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës në Ulqin, Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club”, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, në bashkëpunim me Akademinë e Studimeve Albanologjike nga Tirana do të shënojnë 140-vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit me veprimtarinë shkencore me temë “Trevat shqiptare veriperëndimore në vitet e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit”.

 

 

SHARE