PFIZER DO TË SIGUROJË 1 MILIARD DOZA PËR VENDET E VARFËRA

Gjigandi farmaceutik amerikan Pfizer dhe partneri i saj gjerman BioNTech kanë deklaruar së do të sigurojnë 1 miliard doza në vendet e varfëra këtë vit dhe 1 miliardë të tjera vitin e ardhshëm. “Pfizer dhe BioNTech do të sigurojnë  2 miliardë doza në vendet me të ardhura të mesme dhe të ulëta gjatë 18 muajve të ardhshëm”, tha Albert Bourla në një samit global të shëndetit.

SHARE