Kuptimi i eklipsit diellor të hënës së zezë të prillit

Prilli ka qenë një muaj i paharrueshëm në kozmos, pasi ka sjellë disa ngjarje astrologjike që ndodhin një herë në jetë dhe prapavija e parë planetar në pothuajse tre muaj.

Gëzimi jashtëtokësor do të vazhdojë me forcë deri në fund të muajit, pasi hëna e re e prillit 2022 më 30 prill është një eklips diellor.

Është gjithashtu hëna e dytë e re që ndodh gjatë muajit kalendarik, gjë që i jep asaj titullin e një “Hëne të Zezë” të rrallë. Si eklipsi i parë i vitit, hëna e re e prillit na fut në terrenin e trazuar të sezonit të eklipsit, kështu që të gjitha shenjat e zodiakut do të duan të dinë të presin.

Eklipset njihen për sjelljen e ndryshimeve të shpejta dhe kthesave të papritura të fatit në jetën tonë, dhe besohet se ato na ndihmojnë të rindërtojmë fatin tonë – edhe nëse jeta jonë kthehet përmbys gjatë procesit.Lexo po ashtu:Kështu duket një eklips diellor nga hapësira

Gjatë eklipsit diellor të prillit, dielli dhe hëna po rreshtohen në shenjën e përkushtuar dhe sensuale të Demit, e cila vë një theks në vetëvlerësimin tonë, pasuritë materiale dhe mjediset fizike.

Kjo ngjarje hënore mund të ndryshojë tërësisht gjërat që vlerësojmë dhe duam të punojmë drejt tyre, dhe gjithashtu mund të japë mundësi të reja të papritura në sferën e parave dhe burimeve. Eklipset mund të jenë periudha kozmike kaotike, por energjia e qëndrueshme dhe e sigurt e Demit mund të na ndihmojë të qëndrojmë të qëndrueshëm në mes të lëkundjeve.

Ka shumë veprime të fuqishme planetare që ndodhin krahas këtij eklipsi të hënës së re, dhe ai shërben si akti kulmor i mbylljes së një muaji të ngjarjeve unike kozmike. /Telegrafi/

SHARE