COVID19 NË MAL TË ZI: 67 RASTE, TJETËR VIKTIMË NË MOSHË TË RE

Në Mal të Zi, një person ka vdekur si pasojë e infektimit me koronavirus dhe janë regjistruar 67 raste të reja. Sipas Institutit të Shëndetit Publik, i ndjeri ishte 45 vjeç. Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik të Malit të Zi (ISHP), laboratorët e tjerë publikë dhe privatë që merren me diagnostikimin e infeksionit të ri me koronavirus përfunduan analizën dje (e mërkurë, 20 prill 2022) dhe ISHP dorëzoi rezultatet për 1,052 mostra për koronavirusin e ri. Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 70 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e reja të zbuluara, si dhe numrin e të shëruarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive me COVID-19 në Mal të Zi është 553.

SHARE