ORA E KRYEMINISTRIT MË 28 DHJETOR: SPAJIQ PARA DEPUTETËVE

Kryetari i Kuvendit të Malit të Zi, Andrija Mandiq, ka caktuar Orën e Kryeministrit për me 28 dhjetor, gjatë së cilës kryeministri Millojko Spajiq do t’u përgjigjet pyetjeve të deputetëve.

“Po caktoj orën e kryeministrit dhe pyetjet parlamentare lidhur me një temë të caktuar”, tha Mandiq.

Fillimi i orës së Kryeministrit është parashikuar në orën 12.00.

SHARE