RRITEN TË GJITHA LLOJET E DERIVATEVE

Nga nesër në Mal të Zi rriten të gjitha llojet e derivateve, ndërsa çmimet e Eurodieselit do të mbeten të pandryshuara, njoftoi Ministria e Investimeve Kapitale. Sipas tyre, benzina BMB 98 do të kushtojë 1.44 euro, edhe BMB 95 do të rritet për një cent, do të kushtojë 1.40 euro për litër. Çmimet e Eurodieselit mbeten të pandryshuara 1,27 euro për litër, ndërsa vaji për ngrohje do të rritet për një cent dhe do të kushtojë 1,25 euro.

SHARE