UNIVERZITETI I MALIT TË ZI DEKORON 20 PROFESORË ME ÇMIME PËR KONTRIBUT TË VEÇANTË

Rektori i Universitetit të Malit të Zi Danilo Nikoliq, në një seancë ceremoniale të Senatit të Universitetit të Malit të Zi, ka dhënë 20 çmime për kontribute të veçanta në zhvillimin e punës shkencore, profesionale dhe artistike dhe pozicionimin ndërkombëtar të Universitetit, për të merituar individë nga të gjitha njësitë organizative. Bazuar në Propozimin e Këshillit të Njësive Organizative të Universitetit të Malit të Zi, kanë marrë  mirënjohje për kontribut, profesorë të shumtë, ku me këtë rast u dekorua profesori I Fakultetit të Shkencave matematikore David Kalaj

SHARE