Librin të cilin çdo grua duhet ta lexojë për ta fuqizuar vetveten

Femrave u pëlqejnë të gjitha llojet e librat. Mes tyre ka libra romantikë, inspirues, realistë, etj.

Mund të themi se asnjëra nga këto zhanre nuk janë rreth dashurisë, por të bëhemi të sinqertë – dashuria është tema e thuajse çdo libri.

Prandaj, Telegrafi më poshtë jua propozon një libër i cili mund t’jua ndryshojë krejtësisht jetën.

“The Handmaid’s Tale” nga Margaret Atwood

Kjo novelë nga Margaret Atwood e përshkruan një botë të re guximtare ku gratë nuk janë të lejuara të punojnë, dashurojnë, lexojnë, shkruajnë apo ta kenë pronën e tyre.

Ato janë të ndaluara të vrapojnë në mëngjes dhe të bëjnë piknik në mbrëmje.

Nuk janë të lejuara të rimartohen.

Ato kanë vetëm një opsion – të mbeten në pozitën e shërbëtores!

Kjo novelë me të vërtetë se është prekëse dhe jua mëson vlerën e lirisë! /Telegrafi/

SHARE