TË ZBATOHEN REKOMANDIMET PËR KURSIMIN E ENERGJISË ELEKTRIKE

Ministri i Investimeve Kapitale, Ervin Ibrahimoviq, u bëri thirrje qytetarëve dhe përfaqësuesve të ekonomisë dhe institucioneve publike që të zbatojnë rekomandimet nga Udhëzuesi për kursimin e energjisë elektrike të përgatitur nga ekipi i ekspertëve të Ministrisë dhe në këtë mënyrë të kontribuojnë në uljen e konsumit të energjisë elektrike dhe burimeve të energjisë. Lidhur me rekomandimet dhe këshillat e publikuara në Udhëzuesin për Kursimin e Energjisë Elektrike, Ibrahimoviq tha se Mali i Zi dhe vendet e rajonit dhe të Evropës po përballen me një nga dimrat më sfidues të energjisë. Pavarësisht informacioneve, konkluzioneve dhe rekomandimeve të Këshillit, ai u bëri thirrje qytetarëve dhe përfaqësuesve të ekonomisë dhe institucioneve publike që të kontribuojnë në uljen e konsumit të energjisë elektrike duke zbatuar rekomandimet nga Udhëzuesi. 

SHARE