35.6% E POPULLATËS SË RRITUR U VAKSINUAN

Në Malin e Zi, 35.6 përqind e popullsisë së rritur janë vaksinuar me dozën e parë të vaksinës së koronavirusit, dhe 32 përqind janë rivaksinuar. Deri më tani, janë dhënë 309,270 doza të vaksinës së koronavirusit. Doza e parë e vaksinës së koronavirusit u mor nga 162.921 qytetarë ose 26.3 përqind, dhe e dyta nga 146.349 persona ose 23.6 përqind e popullsisë së përgjithshme. Në 24 orët e fundit, 1,011 doza të para të vaksinave u dhanë në Malin e Zi dhe 320 persona u rivaksinuan. Vaksinimi masiv kundër COVID 19 në Mal të Zi filloi në 4 maj.

SHARE