MARRËDHËNIET E  MIRA FQINJËSORE JANË ÇELËSI I INTEGRIMIT NË BE

Përveç shefit të diplomacisë malazeze Srgjan Darmanoviq, në takim morën pjesë edhe Zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Punëve të Jashtme e Republikës së Kroacisë Marija Pejçinoviq-Buriq dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Shqipërisë, Ditmir Bushati.

“Gjatë takimit, diplomatët e tre vendeve të Adriatikut diskutuan për çështjet e rëndësishme të sigurisë, çështjet politike dhe ekonomike në rajon, integrimin euroatlantik dhe evropian, sfidat aktuale të sigurisë, si dhe bashkëpunimin në sektorët e energjisë, turizmit dhe mbrojtjes së mjedisit”, kumtohet nga Ministria e Punëve të Jashtme të MZ.

SHARE