BULLAJIQ JEP DORËHEQJE SI NËNKRYETAR

Strahinja Bullajiq ka dhënë dorëheqje nga posti i nënkryetarit dhe deputetit të Kuvendit të Malit të Zi. Më pas ai tha se nuk mund të parandalonte grusht-shtetin kushtetues dhe të mbronte vullnetin elektoral të qytetarëve nga gushti 2020. “Tashmë, të paktën shpresoj, është e qartë për të gjithë se arsyeja është se kjo nuk është thjesht një luftë e thjeshtë politike, këtu bëhet fjalë për një ndikim të huaj të fortë dhe shumë i theksuar,” tha Bullajiq. Ai ka thënë se ka pranuar kërkesë për thirrjen e seancës së Kolegjiumit të Kryetarit të Parlamentit të Malit të Zi.

SHARE