ISHP: ULET NUMRI I PACIENTËVE TË RINJ, NUK KA VEND PËR RELAKSIM

Instituti i Shëndetit Publik njoftoi se ata janë mirënjohës sepse “ne të gjithë së bashku” zvogëluam numrin e të sëmurëve të sapoardhur për ditë, por gjithashtu theksuan se ende nuk ka vend për relaksim.

“Përgjegjësia personale dhe individuale e secilit prej nesh është që të vazhdojmë ta mbrojmë tjetrin nga vetja dhe veten nga tjetri “, theksuan nga Instituti i Shëndetit Publik të Malit të Zi në llogarinë e tyre në Twitter dhe u kërkuan qytetarëve që të qëndrojnë në shtëpi.

SHARE