14 PERSONA TË INFEKTUAR NË MAL TË ZI

Grupi i mostrave për sot sapo ka përfunduar, ku është konfirmua edhe  një person, që do të thotë se në Mal të Zi kemi 14 raste të infektuar me koronavirus. 4,828 persona janë nën mbikëqyrjen mjekësore dhe sanitare në Mal të Zi. Instituti po monitoron nga afër zhvillimin e situatës epidemiologjike dhe do të informojë rregullisht publikun në periudhën e ardhshme

SHARE