GJELOSHAJ: DISA DO TË MBRONIN KOLLTUKËT ME ÇDO KUSHT

Këto ditë, kur e lexoni fjalën “tradhti”, të dini që është një mbrojtje konvulsive e kolltukut, ka shkruar kreu i Alternativës Shqiptare dhe kryetari i komunës se Tuzit Nik Gjeloshaj në Facebook. „Fatkeqësisht, shohim se disa do t’i mbronin me çdo kusht kolltukët dhe do t’i bënin thirrje popullit në trazira, pa fund,“ thekson Gjeloshaj. Gjeloshaj tha se në vitin 2020, ata mbështetën qeverinë e pakicës në krye me Krivokapiqin, se ishte “e pastër” kështu që mund të mbështetej, dhe tani që është e mundur që dy parti nga shumica parlamentare të mund të formojnë një qeveri me pakica, tani kjo është tradhëti. „Këtu është e qartë se për çfarë bëhet fjalë, ju mbështetët një qeveri pa pakica dhe nuk mbështesni një qeveri në të cilën janë pakicat, në të dy variantet pa PDS. Zdravko mundet, por Dritani jo!!! Ky është edhe një tregues i qartë i qëndrimit të këtyre partive ndaj pakicave! Pra, këtu kemi njëfarë fashizmi në veprim. Tradhti është kur pakicat janë pjesë e qeverisë, por tradhtia e kujt? Kush është i tradhtuar? A ishte i qëllimshëm përjashtimi i pakicave në qeverinë aktuale/dalëse?!”, pyet Gjeloshaj. “Bora është e mirë, gjurmët mbeten… Ejani në kurs të bashkësisë në Tuz, ku përfaqësohen të gjitha fetë dhe kombet, ku nuk ka ndarje, ku buxheti parashikon fondet për Bashkësinë Islame, Kishën Katolike, Kishën Ortodokse… ky është Mali i Zi në miniaturë. Dhe po, nuk do të mund të përçani Malin e Zi”, ka përfunduar Gjeloshaj.

SHARE