KF DEÇIQ FITON TENDERIN PËR HARTIMIN E PROJEKTIN IDEORË DHE KRYESORË PËR TRIBUNAT E STADIUMIT

Kf Deçiq fiton tenderin për hartimin e projektin ideorë dhe kryesorë për tribunat e stadiumit.

Në llogarinë e KF Deçiq në Facebook thuhet: “Edhe pse është pushimi dimrorë për sportista, menaxhmenti i klubit nuk ndalet me punë. Perveç punes në perforcimin e skuadres me lojtar cilsorë jemi duke punuar edhe në ndertimin e infrastrukturës sportive. Pas projektit të ndriçimit një lajm i mirë nga Komuna e Tuzit. Pas Ftesës publike që perfundoi me sukses dihet dhe kompania që do të hartojë projektin ideorë dhe kryesorë për tribunat e stadiumit të Kf Deçiqi. Fitues në tender ishte kompania Urbi Pro doo Podgorica.”

SHARE