STOLTENBERG ME KRIVOKAPIQIN TË MARTËN

Joint press point with NATO Secretary General Jens Stoltenberg and the Prime Minister of Montenegro, Zdravko Krivokapić

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg do të zhvillojë bisedime me kryeministrin Zdravko Krivokapiq të martën, më 23 nëntor 2021. Siç është paralajmëruar, Sekretari i Përgjithshëm dhe Kryeministri pas takimit do të mbajnë një konferencë për shtyp në selinë e NATO-s. Në platformën e vizitës së kryeministrit thuhet se Krivokapiq do të marrë pjesë edhe në mëngjesin joformal të Ministrave të Punëve të Jashtme dhe Evropës të Bashkimit Evropian, para seancës së rregullt të Këshillit për Punë të Përgjithshme.

SHARE