Shumë njerëz qërojnë patatet gabimisht, kjo është mënyra e duhur dhe dy herë më e shpejtë

Shumë prej jush me siguri tashmë kanë një thikë të veçantë për pastrim, por si shumica – ju e tërhiqni atë vetëm në një drejtim.

Prandaj nuk është çudi që tiktokerja Jeni u bë e njohur brenda natës kur tregoi se si i qëron patatet.

Së pari, ajo tërhoqi vëmendjen për një gjë të vogël që u shpëton shumë njerëzve, domethënë se tehu është i dyanshëm dhe se “pret” edhe kur nuk thika është krejt e re.

“Nuk është pa arsye”, shpjegon Jeni. “Falë tehut të vendosur kështu, thika mund të përdoret në të dy drejtimet”.

Mirëpo, ndërsa disa gjithmonë e tërheqin thikën nga lart poshtë ose drejt vetes, e të tjerët në anën e kundërt, pra nga vetja”, Jeni i bën edhe njërën edhe tjetrën.

Ajo e tërheq thikën lart e poshtë sa herë që qëron patatet, duke rregulluar vazhdimisht pak këndin, kështu që punon shumë më shpejt!

Nuk humbet kohë për çdo lëvizje tjetër, ato janë të gjitha në funksion dhe lëvorja hiqet me shpejtësi të madhe. /Telegrafi/

SHARE