SHËROHET EDHE NJË PERSON ME KORONAVIRUS NË MAL TË ZI

Që prej rezultateve të fundit, laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik kanë përfunduar analizën e 170 mostrave, mes të cilave nuk ka pasur raste të reja të infeksionit # COVID19.

Numri i përgjithshëm i pacientëve që nga fillimi i epidemisë është 324, 312 persona janë shëruar dhe aktualisht janë 3 pacientë të sëmurë me koronavirusin e ri, nga këto Komuna:

Ulqin: 1

Guci: 1

Bijello Pole: 1

SHARE