SPAJIQ PARALAJMËRON NJË RRITJE DHJETË PËR QIND TË PENSIONEVE

Korrigjimi i pensioneve në muajin maj për shkak të rritjes së të ardhurave bruto, për shkak të programit Evropa Tani, do të rrisë pensionet për dhjetë për qind, tha ministri i Financave dhe Mirëqenies Sociale, Millojko Spajiq. Ai tha se 400 milionë euro në thesar dhe 70 milionë euro ari janë garanci që të gjitha rritjet do të jenë të paguara dhe të qëndrueshme për këtë vit.

SHARE