INSTITUTI: GJASHTË VIKTIMA, 508 RASTE TË REJA

Në Malin e Zi, që nga dita e djeshme, gjashtë persona kanë vdekur si rezultat i infeksionit me koronavirus dhe 508 raste të tjera pozitive janë regjistruar, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik (ISHP). Gjashtë vdekje në lidhje me COVID-19 u raportuan në Institut në pacientë nga Tivari (1), Podgorica (1), Cetijë (1) Ulqini (1), Nikshiqi (1) dhe Plevla (1). Deri në orën 15:00, raportohet shërimi i 579 pacientëve. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID-19 në Mal të Zi është 8,319, 130 në komunën e Tuzit.

SHARE