NJË PACIENT NGA TIVARI NDIHET MIRË

Pacienti nga Tivari , i konfirmuar mbrëmë në Institutin e Shëndetit Publik, është në një gjendje stabile dhe po ndihet mirë. Shërbimi higjienik dhe epidemiologjik i Qendrës Shëndetësore të Tivarit bëri mbikëqyrjen e të gjithë personave që ishin në kontakt me pacientin. Aktualisht, ka mbi 250 qytetarë në qytet nën mbikëqyrjen mjekësore dhe sanitare, por numri po ndryshon nga ora në orë. Lajmi inkurajues është se dhuratat e vlefshme të spitalit janë bërë në dispozicion të spitalit të Tivarit për blerjen e respiratorëve të paçmuar, – të ashtuquajturat. mushkëritë artificiale, si dhe pajisjet e tjera, deri më tani në total mbi 115,000 euro.

SHARE