SOT, PAGESA E NDIHMËS PËR KATEGORITË E PREKSHME TË POPULLSISË

Pagesa e ndihmës financiare një herë për përdoruesit e sigurimit material dhe përfitimet e aftësisë së kufizuar personale, si dhe për pensionistët që marrin pensione deri në 222 euro, fillon sot, njoftoi Ministria e Zhvillimit Ekonomik. Departamenti i Qeverisë gjithashtu njoftoi se pagesa e ndihmës për të papunët që janë në regjistrat e Byrosë së Punësimit do të fillojë të hënën. Përfituesit e sigurimit material do të marrin një përfitim prej 50 EUR për familje me një ose dy anëtarë dhe 100 EUR për familje me tre ose më shumë anëtarë. Të gjithë pensionistët që marrin pensione në Malin e Zi, dhe vlera e të cilëve është më e vogël se paga minimale, pra 222 EUR, do të marrin 50 EUR ndihmë financiare.

SHARE