NË LIBRARINË “ULQINI” TAKIM I HAPUR ME GRIDA DUMËN

Nën organizimin e Këshillit Kombëtarë të Shqiptarëve në Mal të Zi në bashkëpunim me Librarinë “Ulqini”,  të shtunën, datë 21 janar në ora 18:00, do të mbahet takim i hapur me sociologen, ish-deputeten dhe njëheri gazetaren nga Shqipëria Grida Duma. Temë në këtë takim do të jetë roli i gruas në shoqëri. Kështu libraria “Ulqini” fillonë ciklin e takimeve të cilat ne fokus të veçantë do jenë nënat, gratë, motrat, vajzat e këtij qyteti. Pjesëmarrja do të jetë vetëm për gjininë femërore.

SHARE