PSP-ja MBËSHTETI MARRËVESHJEN PËR FORMIMIN E QEVERISË SË 44-të

Në seancën e Kryesisë së Partisë Socialiste Popullore u mbështet njëzëri marrëveshja për formimin e Qeverisë.

Vendimi përfundimtar do të merret në seancën elektronike të Bordit Kryesor të kësaj partie.

Të rikujtojmë se, PSP-ja do të marrë postin e nënkryetarit në lidhje me bujqësinë dhe ministrinë e sporteve dhe rinisë në qeverinë e re.

Departamenti i Bujqësisë do të vazhdonte të udhëhiqej nga kryetari i kësaj partie, Vlladimir Jokoviq.

SHARE