SEANCË E RE E KËSHILLIT PAS RAPORTIT TË BYROSË KOORDINUESE OPERATIVE

Një seancë e re e Këshillit të Sigurisë Kombëtare do të caktohet pasi Byroja për Koordinim Operacional të shqyrtojë Raportin mbi Analizën e Koordinimit dhe Pajtueshmërisë Operative të Sektorit të Inteligjencës dhe Sigurisë, njoftoi Qeveria e Malit të Zi. Ata deklaruan se Këshilli i Sigurisë Kombëtare, i kryesuar nga kryeministri Zdravko Krivokapiq, mbajti sot një seancë ku morën pjesë shumica e anëtarëve. “Pasi Byroja për Koordinimin Operacional të shqyrtojë Raportin mbi Analizën e Koordinimit dhe Koherencës Operative të Sektorit të Inteligjencës dhe Sigurisë, do të caktohet seanca e ardhshme e Këshillit të Sigurisë Kombëtare,” u theksua nga Qeveria, pa specifikuar detaje nga seanca e sotme.

SHARE