ISHP: VDIQËN 13 PERSONA, MË I RIU 29 VJEÇAR

Në 24 orët e fundit në Mal të Zi, 13 persona vdiqën nga pasojat e koronavirusit, dhe u regjistruan 278 infeksione të reja, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik (ISHP). Siç njoftohet nga ISHP, pacientët që humbën jetën ishin nga: Podgorica (6), Plevla (3), Nikshiqi (3) dhe Kollashini (1). Më i riu ishte 29 vjeç dhe më i vjetri 85 vjeç. Numri i përgjithshëm i vdekjeve të lidhura me infeksionin Covid-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 2,036. Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 294 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të shëruarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive të Covid-19 në Mal të Zi është 4,811.

SHARE